Ekonomiförvaltning, Jobb

Sommarjobba hos oss – sök till Nooga Academy

02.01.2024

Ansökningstiden har gått ut

Är du i slutskedet av studierna och redo för nya utmaningar? Sök till Nooga Academy! Hos oss kan du jobba med redovisning, löneräkning och system under sommaren 2024.

Du som blir antagen får förutom sommarjobb även en skräddarsydd utbildning från Nooga med möjlighet att specialisera dig. Trivs vi med varandra har du chans att fortsätta jobba under hösten.

Hur går det till?

Sök till Nooga Academy via vårt formulär senast 18 februari 2024. Vi ber dig skicka din ansökan så fort som möjligt, eftersom vi påbörjar intervjuprocessen redan innan ansökningstiden gått ut.

I ansökan väljer du mellan följande inriktningar inom Nooga Academy:

Redovisningsspecialist

Det här jobbet passar dig som vill jobba med bokföring på ett modernt sätt. Du är en ansvarsfull person som arbetar med dina uppgifter på ett systematiskt och analytiskt sätt. Du kan jobba självständigt, men fungerar också bra i grupp. Du har ett genuint intresse av att hjälpa företag hålla koll på deras ekonomi med hjälp av modern teknik.

Löneräkningsspecialist

Det här jobbet passar dig som vill jobba med löneräkning på ett modernt sätt och har ett intresse för arbetslagstiftning och kollektivavtal. Du är en noggrann och ansvarsfull person som arbetar med dina uppgifter på ett systematiskt och analytiskt sätt. Du kan jobba självständigt, men fungerar också bra i grupp.

Systemspecialist

Det här jobbet passar dig som är intresserad av teknologi och vill hjälpa företag att förenkla sin arbetsvardag med hjälp av ny teknik. Är du intresserad av system och digitala verktyg? Då kan jobbet som systemspecialist vara något för dej. Du får jobba bl.a. med uppstart av nya kunder i system, datahantering och supportärenden.


Nooga Academy pågår från slutet av maj till slutet av augusti. Du kommer att jobba under handledning, men också självständigt med projekt och kunder. Utbildningen inleds med en gemensam introduktion på vårt kontor i Jakobstad. Efter det jobbar vi vidare på något av våra kontor. Nooga Academy avslutas i augusti då deltagarna gör ett litet projektarbete.

Är du intresserad? Lämna in din ansökan och CV via ansökningsformuläret här.

Eventuella tilläggsuppgifter ges av Janina Eklund-Snellman. Hennes kontaktuppgifter hittar du här:

janina.eklund-snellman@nooga.fi
+358 40 869 6093