Bokföring, Ekonomiförvaltning, Kirjanpito, Taloushallinto

Erbjudande till företag grundade 2022: Netvisor Professional-paket gratis för ett år

08.02.2022

Hänger ditt ekonomiförvaltningsprogram med i svängarna? Får du det stöd du behöver för beslutsfattande? Behöver du använda flera olika program för din ekonomiförvaltning och överlappar processerna varandra?

Upptäck fördelarna med att ha digital ekonomiförvaltning i realtid som stöd för beslutsfattande! 

I Netvisor kan du även göra kassaflödesprognoser och budgeter. Netvisor är en all-in-one lösning med möjlighet att integrera befintliga program. Netvisor är molnbaserat och du kan alltså jobba i Netvisor var du än befinner dig.


ERBJUDANDE: Företag grundade 2022 får Netvisor Professional-paketet utan månadsavgifter och öppningsavgift i ett helt år

Förmånen omfattar:

  • Netvisor Professional-paketets månadsavgift
  • Tjänstens öppningsavgift
  • Löneräkningsmodul
  • Rese- och kostnadsräkningsmodul

Förmånen gäller alla nya företag grundade under 2022 som har FO-nummer och tar i bruk Netvisor för första gången. Transaktionsavgifter debiteras enligt verkliga transaktioner och enligt prislistan. Erbjudandet är ikraft till 31.12.2022.

Användning av tjänsten fortsätter automatiskt efter kampanjen utan separata åtgärder enligt ikraftvarande prislista.


Intresserar erbjudandet eller har ni andra frågor?

Ta kontakt med Monika Ahlskog eller registrera dig som Netvisor-kund online. Du kan också boka en 30 min gratis rådgivning med oss, så berättar vi mera om Netvisor eller om du har andra frågor.

Monika Ahlskog:
email: monika.ahlskog@nooga.fi
tel. +358504147120

Digital bokföringsbyrå Nooga

Nooga är en modern digital bokföringsbyrå som betjänar kunder i hela Finland. Vi startade Nooga för att vi inte under de år vi varit företagare fått den service som vi tycker att företagare och företag förtjänar från en bokföringsbyrå.

Vårt mål är att ändra synen på bokföring från ett nödvändigt ont till något som småföretagare tycker om eftersom de får koll på ekonomin och vet exakt hur det går för företaget, samt ännu viktigare, hur det kommer att gå de kommande månaderna.