Rakennusalan yrityksen arjessa on päivittäin monia haasteita ja huolia, joista yksi turhimpia on taloudenpito. Sen ei nimittäin tarvitse syödä suhteettomasti tiimisi aikaa ydinliiketoiminnan kustannuksella.

Modernisoitu kirjanpito, palkanlaskenta, talousohjaus, liiketoiminnan kehittäminen sekä järjestelmäratkaisut ovat kaikki palveluita, jotka on räätälöity helpottamaan päivittäistä työtaakkaa. Ne kaikki saat helposti käyttöösi meiltä.

Pyydä tarjous

3 hyvää syytä vaihtaa Noogaan

 

1

Monipuolinen palvelutarjonta

Myykö nykyinen tilitoimistosi sinulle eioota? Meiltä saat kirjanpidon lisäksi neuvontaa rakennusalaa koskevissa erikoiskysymyksissä kuten rakennus-palveluiden käänteinen arvonlisävero-velvollisuus, oman käytön arvonlisä-verotus ja perustajaurakointi.

Katso kaikki palvelut »

 

2

Parhaat digitaaliset työkalut

Ethän enää roijaa paperisia kuitteja kirjanpitäjällesi? Meiltä saat käyttöösi viimeisimmät digitaaliset työkalut esim. laskutukseen, kirjanpitoon sekä työajan- ja projektinseurantaan.

Lue lisää »

 

3

Suora puhelinnumero omalle asiantuntijallesi

Ei enää vastaamattomia puheluita ja pompottelua tekijältä toiselle. Meillä asioit aina tutun asiantuntijan kanssa, jonka tavoitat suoraan omasta puhelinnumerosta.

Tutustu meihin »

Nooga- talouskumppani rakennusalalle

 

Taloushallinto rakennusalalla vaatii erikoisosaamista ja alatuntemusta. Autamme rakennusalan yrityksiä talousratkaisuilla, jotta ne voisivat huoletta keskittyä ydintoimintaansa.

Olen kiinnostunut Noogan palveluista ja haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Ota yhteyttä
 
 

Me, jotka perustimme Noogan, olemme aikaisemmin työskennelleet yritysjohtajina ja asiantuntijoina erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Meitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus kehittämiseen, tehokkuuden lisäämiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle.

Voimme auttaa hallitsemaan yrityksen taloutta sujuvammin ja varmistamme, että työssä käytettävät järjestelmät pystyvät kommunikoimaan keskenään. Jos yrityksessä on meneillään muutoksia, voimme toimia myös kuuntelijana, neuvonantajana tai toteuttajana.

Pyydä tarjous!
Haluaisitko modernisoida yrityksesi kirjanpidon?

Palkkojen määrä kuukaudessa
Ostolaskujen määrä kuukaudessa
Myyntilaskujen määrä kuukaudessa
Kuittien määrä kuukaudessa