Lehdistötiedotteet, Nooga

Nooga kasvaa yrityskaupan myötä

06.05.2021

Lehdistötiedote 6.5.2021 klo 14.00

Nooga ostaa närpiöläisyritys Dama Consulting:in liiketoiminnan osana kasvustrategiaansa

Nooga Oy Ab, joka perustettiin vuoden 2016 lopussa Pietarsaaressa, jatkaa panostamista kasvuun. Ostamalla Oy Dama Consulting Ab:n kirjanpito- ja palkanlaskentatoiminnan Närpiössä, Nooga kasvaa rannikkoa pitkin kohti etelää.

Kirjanpitotoimisto Dama Consulting, joka perustettiin 1987 on kasvanut tasaisesti alueen asiakkaiden kanssa.

”Yritysten auttaminen, kuten taloushallinnon digitalisoinnin tukeminen yhdessä Noogan kanssa, tuntuu erittäin innostavalta ja antoisalta, Dan Liljedal Dama Consulting :in TJ ja perustaja sanoo”. Dan Liljedal jatkaa aktiivisesti työskentelyä asiakkaiden kanssa Närpiössä.

Noogalla työskentelemme digitaalisesti ja tuemme prosessien rakentamisessa, sujuvan siirtymisen mahdollistamiseksi.

”Dama Consulting:illa on vahva asema Närpiössä. Närpiössä on paljon yrityksiä ja teollisuuden rakenne on kiinnostava. Aikaisempi yhteistyö yritystemme välillä, on osoittanut, että yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaille entistä enemmän lisäarvoa, Monika Ahlskog, Noogan toimitusjohtaja vahvistaa”.

”Dama Consulting:in toiminnan osto on tärkeä osa kasvustrategiaamme. Kasvustrategiamme perustuu sekä orgaaniseen kasvuun että yrityskauppoihin. Näemme, että paikallisille palveluille ja yritysten taloushallinnon digitalisoimisen jatkamiselle, on vielä tarvetta. Liiketoiminnallisten synergioiden lisäksi, arvostamme suuresti, että yrityskulttuurit kohtaavat toisensa – näiden tekijöiden ansiosta Dama Consulting ja Nooga löysivät toisensa, hallituksen puheenjohtaja Dan Liljeqvist kertoo”.

Viime viikolla Nooga osallistui Great Place To Work-livelähetykseen, jossa julkaistiin Suomen Parhaat Työpaikat 2021. Nooga sijoittui toiseksi pienyritysten sarjassa.

Nooga perustettiin vuonna 2016 ja siitä lähtien olemme tehneet määrätietoisesti töitä luodaksemme työpaikan, jossa kaikki viihtyvät. Sijoitus Great Place To Work:issa vahvistaa, että olemme onnistuneet. Nyt tuntuu hyvältä jatkaa tätä matkaa yhdessä Dama Consultingin ja koko Nooga Teamin kanssa, Monika Ahlskog tiivistää.

Monika Ahlskog ja Dan Liljedal

Tiedot:

Nooga Oy Ab tarjoaa taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Nooga Oy Ab perustettiin vuonna 2016 Pietarsaaressa ja työllistää nykyään noin 30 henkilöä ja palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Pietarsaaren toimiston lisäksi Nooga Oy Ab:lla on toimistot Kokkolassa, Vaasassa, Uudessakaupungissa ja Helsingissä.

Nooga on strateginen kumppani, joka tukee yrityksiä pysymään perillä taloudestaan digitalisoimalla kirjanpito- ja palkanlaskentatoiminnot ja luomalla asiakkaalle lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Nooga tukee myös tarjoamalla talousneuvontaa, budjetointia, controller-palveluja sekä rahoitusneuvontaa.


Lisätietoja:

Monika Ahlskog, TJ
Tel. +358 50 4147 120
monika.ahlskog@nooga.fi

Dan Liljeqvist, Hallituksen puheenjohtaja
Tel. +358 50 5239 515