Tapahtumat

Tulokset: Vitosen voittajat finaali

04.02.2022

Yrittäjyyshenkinen kilpailu viidesluokkalaisille.

Finaalitulokset

1 Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu 5B
2 Ahvenisjärven koulu, 5B
3 Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, 5C
4 Sipoonlahdenkoulu 5F
5 Oulu International school, 5A

Taustaa

Nooga on 5 vuotta sitten perustettu asiantuntijayritys, joka tarjoaa taloushallintopalveluita, talousohjausta, liiketoiminnan kehittämistä ja liiketoiminnassa tarvittavia järjestelmäpalveluita. Juhlavuotemme kunniaksi haluamme järjestää hauskan ja kaikkia viidesluokkalaisia osallistavan valtakunnallisen kilpailun. Korona-aika on ollut pitkä ja vähentänyt sosiaalisia kontakteja. Yhteiskunnan avautuessa haluamme tarjota palkinnon, joka mahdollistaa iloisen tekemisen yhdessä.

Kilpailun aihealueet mukailevat 5. luokan opetusohjelmaa ja mukana on kysymyksiä historiasta, matematiikasta ja ympäristöopista. Lisäksi haluamme sivuta jo tässä vaiheessa 6. luokan yhteiskuntaopin aiheita ja olemme valinneet mukaan kysymyksiä myös yrittäjyydestä, johtajuudesta ja hyvinvoivasta työyhteisöstä.

Finaali

Kilpailun perusteella finaaliin valittiin viisi parasta luokkaa. Finaaliin päässeet luokat ovat laatineet minuutin videon aiheesta sähköinen taloushallinto. Finaaliin päässeille luokille toimitettiin Noogalta rekvisiittamateriaalia ja ohjeita. Videoissa näkyvät henkilöt ovat saaneet huoltajan/huoltajien suostumus osallistua.

Kaikki finaaliin päässeet luokat palkitaan.

Voittaja: Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu 5B

Nooga sai viisi hienoa videota finaalikierrokselle. Videot on arvioitu viiden kriteerin mukaisesti:

 • Viestin selkeys
 • Noogan näkyvyys
 • Luovuus
 • Videon ja äänen laatu
 • Kokonaisuus

Neljä riippumatonta tuomariston jäsentä on arvioinut videot kriteereiden mukaan asteikolla 1–5. Sen perusteella laskettiin keskiarvo ja voittaja valittiin. Pääpalkinnon sai tällä kertaa Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu 5B.

Voittajan arviointilausunto kuuluu:

”Kertojan ääni korostaa viestiä ja vie katsojaa eteenpäin leikkisällä ja luovalla tavalla. Video onnistuu vangitsemaan taloushallinnon digitaalisen kehityksen ytimen ja on samalla ankkuroitunut tämänhetkiseen yhteiskunnalliseen tilanteeseen. Nooga mainitaan useaan otteeseen ja rekvisiittaa käytetään asianmukaisella tavalla.”

Voittajaluokka saa nyt nauttia päivästä luokan valitsemassa Suomessa sijaitsevassa huvipuistossa. Onneksi olkoon Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu 5B!

Voittaja:

Kakkossija:

Kolmassija

Neljässija

Viides sija:

Palkinnot

1.palkinto

Päivä luokan valitsemassa Suomessa sijaitsevassa huvipuistossa. Palkintoon sisältyvät kuljetukset ja sisäänpääsyliput oppilaille sekä pakolliselle määrälle koulun henkilökuntaa.

2.palkinto 

300 euron GoGiftin SuperLahjakortti, jonka luokka voi käyttää haluamallaan tavalla.

3.palkinto

100 euron GoGiftin SuperLahjakortti, jonka luokka voi käyttää haluamallaan tavalla.

4.palkinto

100 euron GoGiftin SuperLahjakortti, jonka luokka voi käyttää haluamallaan tavalla.

5.palkinto

100 euron GoGiftin SuperLahjakortti, jonka luokka voi käyttää haluamallaan tavalla.

Viestintä

 • Kymmenen parasta luokkaa  ja finaaliin päässeet luokat julkaistaan 10.12.2021 mennessä Noogan kotisivulla, www.nooga.fi ja sosiaalisen median kanavissa. Myös luokanopettajalle ilmoitetaan.  
 • Finaaliin päässeiden luokkien videot ja sijoittuminen kilpailussa julkaistaan 4.2.2022 mennessä Noogan kotisivulla, www.nooga.fi ja sosiaalisen median kanavissa. Myös luokanopettajalle ilmoitetaan.
 • Raatina kilpailussa toimii Noogan henkilökunta
 • Kysymykset info@nooga.fi
  • Huomioittehan, että vastausaika saattaa olla pitkä johtuen kilpailun valtakunnallisuudesta. Suosittelemme, että esitätte mahdolliset kysymykset hyvissä ajoin ennen kilpailua. Kilpailupäivänä kysymyksiin voi olla mahdotonta saada pikaista vastausta

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Kuvat: https://www.unsplash.com