Asiantuntevaa apua yhdistyksen taloudenhoitoon

Kun jätät yhdistyksesi taloushallinnan ammattilaiselle, voit itse keskittyä olennaiseen. Tutustu palveluihimme ja pyydä maksuton kustannusarvio!

Trusted By

Vaihda Noogaan jo tänään

Yhdistyksien arjessa on päivittäin monia haasteita ja huolia, joista yksi turhimpia on taloudenpito. Sen ei nimittäin tarvitse syödä suhteettomasti tiimisi aikaa ydinliiketoiminnan kustannuksella.

Tietoisuus projektiseurannasta, arvonlisäverovelvollisuuteen liittyvistä erityiskysymyksistä sekä modernit ratkaisut esimerkiksi laskujen maksamiseen ovat kaikki palveluita, jotka on räätälöity helpottamaan päivittäistä työtaakkaasi. Ne kaikki saat helposti meiltä.

3 hyvää syytä vaihtaa Noogaan

1

Monipuolinen palvelutarjonta

Myykö nykyinen tilitoimistosi sinulle eioota? Meiltä saat kirjanpidon lisäksi neuvontaa yhdistyksiä koskevissa asioissa kuten arvonlisäverovelvollisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

2

Parhaat digitaaliset työkalut

Ethän enää roijaa paperisia kuitteja kirjanpitäjällesi? Meiltä saat käyttöösi viimeisimmät digitaaliset työkalut esim. laskutukseen, kirjanpitoon sekä työajanseurantaan.

3

Suora puhelinnumero omalle asiantuntijallesi

Ei enää vastaamattomia puheluita ja pompottelua tekijältä toiselle. Meillä asioit aina tutun asiantuntijan kanssa, jonka tavoitat suoraan omasta puhelinnumerosta.

Nooga – talouskumppani yhdistyksille

Tarjoamme kokonaisratkaisuja yhdistystoiminnalle:

  • Budjetti ja budjettiseurannat
  • Projektien seuranta
  • Taloustilanne reaaliajassa
  • Mahdollisuus järjestelmäintegraatioihin
  • Pöytäkirjojen digitaalinen allekirjoitus
  • Laskujen hyväksyminen ja maksaminen mistä tahansa

Noogalla on oma tiimi, joka palvelee yhdistyksiä ja se koostuu eri osa-alueiden asiantuntijoista. Noogalla voimme vastata yhdistystoimintaa koskeviin kysymyksiin.

Digitaalinen taloushallinto säästää aikaa

Kun yhdistykset ja organisaatiot työskentelevät digitaalisissa järjestelmissä, aikaa kuluu vähemmän:

  • allekirjoitusten ja hyväksyntöjen keräämiseen eri henkilöiltä.
  • kirjanpitotietojen hakeminen sähköposteista ja muista lähteistä, koska kaikki tiedot ovat Netvisorissa.
  • budjettivertailujen tekemiseen manuaalisesti tai eri ohjelmistojen avulla.
  • tarpeettomat manuaaliset ja päällekkäiset välivaiheet enemmän arvokasta aikaa jää itse yhdistystoiminalle.

Noogalla on oma tiimi, joka palvelee yhdistyksiä ja se koostuu eri osa-alueiden asiantuntijoista. Noogalla voimme vastata yhdistystoimintaa koskeviin kysymyksiin.

F.A.Q

Voiko yhdistys lahjoittaa rahaa?

Kyllä, yhdistys voi lahjoittaa rahaa, kun muutama ehto täyttyy. Katso ehdot ja vastaukset muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Voiko yhdistys maksaa palkkaa?

Kyllä, yhdistys voi maksaa palkkaa. Yhdistysten palkanmaksua koskee kuitenkin muutama sääntö, jotka tulee ottaa huomioon. Katso ne ja vastaukset muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Pitääkö yhdistyksellä olla tili?

Kyllä, yhdistyksellä tulee olla tilillä rahaa toimintansa hoitamiseen. Lue lisää yhdistyksen tileistä ja katso vastaukset muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Saako yhdistys tuottaa voittoa?

Kyllä, yhdistys saa tuottaa voittoa, mutta se ei saa olla yhdistyksen pääasiallinen tarkoitus. Mihin voitto sitten tulee käyttää? Katso vastaus tähän ja muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Voiko yhdistyksen puheenjohtaja ja rahastonhoitaja olla sama henkilö?

Kyllä, puheenjohtaja ja rahastonhoitaja voivat olla sama henkilö. Mutta mitä kaikkea tulee tällöin ottaa huomioon? Katso vastaus tähän ja muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Voiko yhdistys laskuttaa?

Kyllä, yhdistys voi laskuttaa toiminnastaan aiheutuneita kustannuksia. Katso vastaukset muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Onko yhdistys verovelvollinen?

Kyllä, yhdistys on verovelvollinen. Lue tästä, mitä se tarkoittaa käytännössä ja katso vastaukset muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Kuka hyväksyy yhdistyksen laskut?

Yhdistyksen laskut hyväksyy yhdistyksen hallitus. Katso vastaukset muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Onko yhdistys arvonlisävelvollinen?

Kyllä, yhdistys voi olla kokonaan tai osittain arvonlisäverovelvollinen. Lue tästä, mitä se tarkoittaa käytännössä ja katso vastaukset muihin yhdistyksen taloutta koskeviin kysymyksiin tästä!

Haluatko apua yhdistyksesi talousasioiden hoitamiseen?

Pyydä meiltä maksuton kustannusarvio yhdistyksesi kirjanpitopalveluista.

Referenssi

Yhdistyksen taloutta hoidetaan digitaalisesti

Kun laskentaohjelman käyttö alkaa tuntua ylivoimaiselta, on aika löytää sujuvampia tapoja yhdistyksen talouden hoitamiseen. Nina Brännkärr-Friberg löysi Noogan hoitamaan Project Liv:in taloutta ja on erittäin tyytyväinen joustavaan taloushallintoon ja asiantuntijuuteen.

Ohjelman käyttö on loogista ja helppoa, jopa taitamattomille käyttäjille. Uskon, että myös monet pienemmät yhdistykset hyötyisivät suuresti ohjelmasta ja avusta, jota ulkopuolinen tilitoimisto voi tarjota yhdistysten taloushallintoon


Nina Brännkärr-Friberg – Project Liv Rf.

Pyydä tarjous yhdistyksesi taloushallinnon palveluista

Räätälöimme tarjouksen yhdistyksesi tarpeiden mukaan. Tarjousta varten tarvitsemme muutaman avainluvun yhdistyksestäsi. Siirrä liukusäätimet oikeaan kohtaan.

Palkkojen määrä kuukaudessa
Ostolaskujen määrä kuukaudessa
Myyntilaskujen määrä kuukaudessa
Kuittien määrä kuukaudessa

Vinkkejä yhdistysten talousasioiden asiantuntijalta

Yhdistyksen taloudenpito on oma taiteenlajinsa, jota varten meillä Noogalla työskentelee aiheeseen perehtyneitä asiantuntijoita. Lue taloushallinnon asiantuntija Cecilia Byggmästarin vinkit yhdistyksille!