Asiantuntevaa apua verkkokaupan taloudenhoitoon

Kun jätät verkkokauppasi taloushallinnan ammattilaiselle, voit itse keskittyä olennaiseen. Tutustu palveluihimme ja pyydä maksuton kustannusarvio!

Trusted By

Vaihda Noogaan jo tänään

Verkkokauppayrittäjien arjessa on päivittäin monia haasteita ja huolia, joista yksi turhimpia on taloudenpito. Sen ei nimittäin tarvitse syödä suhteettomasti tiimisi aikaa ydinliiketoiminnan kustannuksella.

Nykyaikainen kirjanpito, palkanlaskenta, varastohallinta, järjestelmäintegraatiot maksuratkaisuihin ja raportointijärjestelmät ovat palveluita, jotka on räätälöity helpottamaan päivittäistä työtaakkaasi. Ne kaikki saat helposti meiltä.

3 hyvää syytä vaihtaa Noogaan

1

Monipuolinen palvelutarjonta

Myykö nykyinen tilitoimistosi sinulle eioota? Meiltä saat kirjanpidon lisäksi neuvontaa sähköiseen kaupankäyntiin liittyvissä erityisasioissa.

2

Parhaat digitaaliset työkalut

Ethän enää roijaa paperisia kuitteja kirjanpitäjällesi? Meiltä saat käyttöösi viimeisimmät digitaaliset työkalut esim. laskutukseen, kirjanpitoon sekä työajanseurantaan.

3

Suora puhelinnumero omalle asiantuntijallesi

Ei enää vastaamattomia puheluita ja pompottelua tekijältä toiselle. Meillä asioit aina tutun asiantuntijan kanssa, jonka tavoitat suoraan omasta puhelinnumerosta.

Nooga – talouskumppani verkkokaupoille

Tarjoamme kokonaisratkaisuja verkkokaupoille:

 • Taloustilanne reaaliajassa
 • Mahdollisuus järjestelmäintegraatioihin verkkokaupan ja taloushallintojärjestelmän välillä.
 • Arvonlisäveron ilmoittaminen Suomessa ja muissa EU-maissa One Stop Shopin kautta
 • Raporttien kirjaaminen eri maksuvälineistä
 • Varastojen arvon kirjaaminen ja laskeminen
 • Sähköinen työaikaseuranta
 • Laskujen hyväksyminen ja maksaminen mistä tahansa

Noogalla on oma tiimi, joka palvelee verkkokauppayrityksiä ja se koostuu eri osa-alueiden asiantuntijoista. Noogalla voimme vastata verkkokauppatoimintaa koskeviin kysymyksiin.

Digitaalinen taloushallinto säästää aikaa

Kun verkkokaupat työskentelevät digitaalisissa järjestelmissä, aikaa kuluu vähemmän:

 • varastojen inventointiin
 • kirjanpitotietojen hakeminen sähköposteista ja muista lähteistä, koska kaikki tiedot ovat sähköisessä taloushallintojärjestelmässä.
 • allekirjoitusten ja hyväksyntöjen keräämiseen eri henkilöiltä.
 • työaikojen ja lomien manuaaliseen laskemiseen.
 • tarpeettomat manuaaliset ja päällekkäiset välivaiheet enemmän arvokasta aikaa jää itse yritystoiminalle.

F.A.Q

Miten kansainvälinen myynti kirjataan?

Kansainvälisen myynnin kirjanpidossa on kirjattava kaikki myyntitapahtumat, alv on kirjattava sovellettavien sääntöjen mukaisesti, on käytettävä asianmukaisia tulo- ja menotilejä ja on noudatettava paikallisia kirjanpito- ja raportointivaatimuksia. Tee yhteistyötä kirjanpitäjien tai veroasiantuntijoiden kanssa tarkan kirjanpidon ja lakien ja asetusten noudattamisen varmistamiseksi. Tarkista säännöt ja löydä vastauksia muihin verkkokauppayritysten taloushallintoa koskeviin kysymyksiin.

Minkä maan arvonlisäverosääntöjä meidän tulisi noudattaa?

Jos myyt tuotteita yksityishenkilöille Suomen ulkopuolelle, sinun on yleensä noudatettava sen maan arvonlisäverosääntöjä, jossa asiakas asuu tai jossa myynti tapahtuu. Tämä tarkoittaa, että sinun on ehkä rekisteröidyttävä arvonlisäverovelvolliseksi kyseisessä maassa ja noudatettava sen erityisiä arvonlisäverosääntöjä ja sähköistä kaupankäyntiä koskevia verosääntöjä. EU:n alueella sijaitseville yksityisasiakkaille tapahtuvaan myyntiin voit myös käyttää OSS (One Stop Shop) -järjestelmää. OSS-järjestelmän avulla voit helposti ilmoittaa ja maksaa arvonlisäveron myynnin yksityisasiakkaille muissa EU-maissa yhdellä neljännesvuosittain annettavalla ilmoituksella. EU:n sisällä sovelletaan yritysasiakkaiden arvonlisäveroa koskevia yhteisösääntöjä, kun tuotteita kuljetetaan Suomesta toiseen EU-maahan edellyttäen, että ostaja on rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi muussa EU-maassa kuin Suomessa ja toiseen EU-maahan sijoittautuneella kauppakumppanilla on voimassa oleva arvonlisäverotunnus. EU:n ulkopuolelle suuntautuvassa myynnissä (vienti) noudatetaan kyseisen myyntimaan arvonlisäverosääntöjä.Tarkista säännöt ja löydä vastauksia muihin verkkokauppayritysten taloushallintoa koskeviin kysymyksiin.

Miten eri maksutapojen raportointi hoidetaan?

Erilaisten maksutapojen raporttien kirjaamiseksi digitaaliseen taloushallinto-ohjelmaan on ensin luotava erilliset luokat tai tilit kullekin maksutavalle. Yhdistä sitten kunkin maksupalveluntarjoajan saapuvat maksutapahtumat ohjelman vastaaviin luokkiin tai tileihin. Kun tapahtumat on sovitettu yhteen, kirjoita tulot ja menot oikeille tileille. Muista verrata säännöllisesti kirjattuja tapahtumia maksupalveluntarjoajilta saatuihin raportteihin oikeellisuuden ja johdonmukaisuuden varmistamiseksi. Lue lisää eri maksutavoista ja löydä vastauksia muihin verkkokauppayritysten taloushallintoa koskeviin kysymyksiin.

Miten palautukset kirjataan?

Palautusten tehokkaan hallinnan varmistamiseksi sinun on ensin laadittava selkeä palautuskäytäntö. Kun saat palautuksen, rekisteröi se ja ilmoita palautuksen syyt. Päivitä palautukset varastojärjestelmääsi ja suorita palautukset tai vaihdot käytäntösi mukaisesti. Kiinnitä lopuksi huomiota siihen, että palautukset kirjataan kirjanpitoon oikeaan aikaan. Tarkista vastaus ja löydä vastauksia muihin verkkokauppayritysten taloushallintoa koskeviin kysymyksiin.

Haluatko apua verkkokauppasi talousasioiden hoitamiseen?

Pyydä meiltä maksuton kustannusarvio verkkokauppasi kirjanpitopalveluista.

Referenssi

Verkkokaupan talous hoidetaan sähköisesti

Mahdollisuus keskittyä asiakkaiden tarpeiden toteuttamiseen taloushallinnon sijaan. Widetoesin perustaja Lina Björkskog on erittäin tyytyväinen sujuvaan sähköiseen taloushallintoon ja siihen kuuluvaan asiantuntemukseen.

On typerää istua ja tehdä jotain, minkä joku muu voi tehdä paremmin.


Lina Björkskog – Widetoes Oy Ab

Pyydä tarjous verkkokaupan taloushallinnon palveluista

Räätälöimme tarjouksen verkkokauppasi tarpeiden mukaan. Tarjousta varten tarvitsemme muutaman avainluvun verkkokaupastasi. Siirrä liukusäätimet oikeaan kohtaan.

Palkkojen määrä kuukaudessa
Ostolaskujen määrä kuukaudessa
Myyntilaskujen määrä kuukaudessa
Kuittien määrä kuukaudessa

Vinkkejä verkkokaupan asiantuntijoilta

Verkkokaupan taloudenpito on oma taiteenlajinsa, jota varten meillä Noogalla työskentelee aiheeseen perehtyneitä asiantuntijoita. Lue vinkkimme täältä!