Nooga, Nooga Consulting

Uskalla selvittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia

30.03.2020

Kun toimintaympäristö muuttuu on tärkeää etsiä uusia mahdollisuuksia aktiivisesti. Nooga sparraa ja auttaa yrityksiä:

  • selvittämään vaihtoehtoisia liiketoimintamahdollisuuksia
  • laatimaan toimintasuunnitelmia
  • päivittämään strategian

Uusien liiketoimintamahdollisuuksien selvittäminen

Yhteisessä workshopissa Nooga sparraa yrityksen henkilöitä kartoittamaan eri markkina-alueita, vaihtoehtoisia tuotteita, uusia alihankitamahdollisuuksia ym.

Perusteelliset tosiasiat, hyvä idea ja motivoitunut tiimi ovat onnistuneiden ratkaisujen perusta. Uudelle liiketoiminta-alueelle siirtyminen vaatii hyvän suunnitelman, määrätietoisen toteutuksen ja syystemaattisen seurannan.

Toimintasuunnitelma

Jos sinulla on jo ennestään idea ja mahdollinen uusi markkina-alue, Nooga auttaa sinua laatimaan käytännöllisen toimintasuunnitelman, joka toimii oppaana toteutuksessa ja esimerkiksi alustana mahdollista rahoitusta varten.

Strategian päivitys

Muuttuneessa markkinatilanteessa on tärkeää tarkistaa, ovatko strategiset valinnat realistisia ja toteutettavissa. Ympäristön muuttuessa toiminta ja keinot on mukautettava, jotta edellytykset tavoitteiden saavuttamiseksi säilyvät.

Me autamme sinua hakemaan mahdollisia tukia yllä mainittuihin projekteihin. Jos haluat totetuttaa projektin kesän aikana, voit hyödyntää kesäkonsultti-projektiamme ja hyötyä olennaisesti alennetuista hinnoista.


Ota yhteyttä: Joel Andersséniin, puh. 050 408 5490joel.anderssen@nooga.fi tai William Pöyhtäriin, puh. 044 273 1455, william.poyhtari@nooga.fi

Lue viime vuoden Kesäkonsulttiprojekteista tästä.

Lue blogikirjoitus joka käsittelee Kesäkonsulttiprojekteja. Sieltä saat enemmän tietoa taustasta, toteutuksesta jne.