Aikaisemmat hakemukset

Tule meille kesätöihin – hae Nooga Academyyn

14.01.2021

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja valmis haasteeseen? Nooga hakee kesäkonsultteja, asiantuntijoita taloushallintoon, palkanlaskentaan ja järjestelmiin kesäksi 2021. Työ alkaa toukokuussa perehdytyksellä 17.-18.5.2021 ja jatkuu koulutusohjelma Nooga Academyn muodossa, joka kestää elokuuhun saakka.

Sinut valitessamme, saat kesätyön lisäksi räätälöidyn koulutuksen Noogalta sekä mahdollisuuden erikoistumiseen. Jos viihdymme toistemme kanssa, sinulla on mahdollisuus jatkaa työtä myös syksyllä.

Miten se tapahtuu?

Hae Nooga Academyyn lomakkeemme kautta viimeistään 28. helmikuuta 2021. Odotamme sinulta hyviä suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoja sekä tietysti myös aitoa kiinnostusta auttaa yrityksiä.

Nooga Academy kesätyö

Hakemuksessa valitset seuraavista suuntauksista Nooga Academyssa:

Kesäkonsultti

Tämä työ sopii sinulle, joka olet määrätietoinen, uskallat olla oma-aloitteinen ja viihdyt sosiaalisissa tilanteissa. Olet myös tehokas ongelmanratkaisija ja omaat vahvan analyyttisen taidon. Kesäkonsulttina Noogalla saat työskennellä mielenkiintoisten ja vaativien tehtävien parissa jännittäville yrityksille ja organisaatioille.

Taloushallinnon asiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka haluat työskennellä kirjanpidon parissa modernilla tavalla. Olet vastuuntuntoinen henkilö, joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toimit myös hyvin ryhmässä. Olet aidosti kiinnostunut auttamaan yrityksiä pysymään ajan tasalla taloudestaan modernin tekniikan avulla. 

Palkanlaskennan asiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka haluat työskennellä palkanlaskennan parissa modernilla tavalla. Olet perillä työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista ja tiedät mitkä muutokset ovat tulossa. Olet vastuuntuntoinen henkilö joka työskentelee tehtävien parissa systemaattisesti ja analyyttisesti. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta toimit myös hyvin ryhmässä.

Järjestelmäasiantuntija

Tämä työ sopii sinulle, joka olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat auttaa yrittäjiä yksinkertaistamaan työarkeaan uuden tekniikan avulla. Käytännössä voi olla kyse esimerkiksi järjestelmien välisten integrointien rakentamisesta, turvallisten IT-ympäristöjen luomisesta tai digitaalisten analyysityökalujen parissa työskentelystä.

Työssäsi tulet saamaan ohjausta, mutta tulet myös työskentelemään itsenäisesti projektien ja asiakkaiden parissa. Koulutus alkaa yhteisellä aloituksella toimistossamme Pietarsaaressa. Sen jälkeen jatkamme työtä Pietarsaaressa, Kokkolassa, Vaasassa, Helsingissä tai etänä. Nooga Academy loppuu elokuussa osallistujien kirjoittaessa loppuraportteja jokaisesta suuntauksesta.

Oletko kiinnostunut? Jätä hakemus ja CV hakulomakkeen kautta täältä.

Mahdollisia lisätietoja antaa Linda Granberg. Hänen yhteystietonsa löydät tästä:

linda.granberg@nooga.fi
+358 40 869 6093