Kirjanpito, Taloushallinto

Tarjous vuonna 2023 perustetuille yrityksille: Netvisor Professional-paketti vuodeksi käyttöön ilmaiseksi

05.01.2023

Onko taloushallintojärjestelmäsi ajan tasalla? Saatko tarvitsemaasi tukea päätöksentekoa varten? Onko sinulla useampi ohjelma käytössä taloushallinnon eri vaiheita varten ja sisältävätkö prosessit päällekkäisiä työvaiheita?

Siirry sähköiseen taloushallintoon ja huomaa reaaliaikaisen raportoinnin edut!

Netvisorissa voit myös tehdä kassavirtaennusteita ja talousarvioita. Netvisor on all-in-one ratkaisu ja myös nykyisten ohjelmien integrointi Netvisoriin on mahdollista. Netvisor on pilvipalvelu ja voit käyttää Netvisoria missä ja milloin tahansa.


TARJOUS: Vuonna 2023 perustetut yritykset saavat Netvisor Professional-paketin vuodeksi käyttöönsä ilman kuukausi- ja avausmaksua

Etu kattaa:

  • Netvisor Professional-paketin kuukausimaksun
  • Palvelun avausmaksun
  • Palkanlaskentamoduulin kuukausimaksun
  • Matka- ja kululaskujen kuukausimaksun

Etu koskee kaikkia vuonna 2023 perustettuja uusia yrityksiä, joilla on y-tunnus ja jotka ottavat Netvisorin ensimmäistä kertaa käyttöönsä. Tapahtumamaksut veloitetaan toteuman ja hinnaston mukaisesti. Tarjous on voimassa 28.2.2024 saakka.

Palvelun käyttö jatkuu automaattisesti kampanjan jälkeen ilman erillisiä toimenpiteitä voimassa olevan hinnaston mukaisesti.


Kiinnostaako tarjous tai heräsikö muita kysymyksiä?

Jätä tarjouspyyntö tai rekisteröidy Netvisor-asiakkaaksi verkossa.

Digitaalinen tilitoimisto Nooga

Nooga on moderni digitaalinen tilitoimisto joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Perustimme Noogan, koska emme kokeneet saavamme kirjanpitotoimistoilta sellaista palvelua, jota yrittäjä mielestämme ansaitsee.

Tavoitteenamme on muuttaa käsitystä kirjanpidosta välttämättömänä pahana. Haluamme tehdä kirjanpidosta pidetyn osan liiketoimintaa, joka tarjoaa mahdollisuuden pysyä aina hyvin perillä yrityksen taloudesta sekä siitä, miten yrityksellä menee nyt ja tulevina kuukausina.