Lehdistötiedotteet

Digitaalinen tilitoimisto Nooga ostaa Ekonovian osana kasvustrategiaansa

06.07.2017

Lehdistötiedote 6.7.2017 klo 12.00
Digitaalinen tilitoimisto Nooga ostaa Ekonovian osana kasvustrategiaansa

Yrittäjäporukan vuonna 2016 perustama Nooga panostaa vahvaan kasvuun ostamalla Ekonovian kirjanpito- ja palkanlaskentaliiketoiminnan.

Vuonna 2009 perustettu kirjanpitotoimisto Ekonovia on kasvanut vakaasti, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli 320 000 €.

“On innostavaa ja antoisaa tulla mukaan Noogaan ja voida yhdessä muiden omistajien kanssa auttaa yrityksiä digitalisoimaan taloushallintonsa”, sanoo Ekonovian entinen omistaja, Noogan hallituksen jäsen Stefan Kaptens.

“Yhdistämällä liiketoimintamme voimme tarjota laajemman kirjon asiantuntemusta asiakkaillemme”, sanovat Noogan operatiivinen johtaja Monika Ahlskog ja talousneuvoja Tommy Granholm.

“Ekonovian ostaminen on osa kasvustrategiaamme. Mielestämme yritysten taloushallinnon digitalisoinnille on suuri tarve. Meillä ei tarvita mappeja tai paperikuitteja, kaiken voi hoitaa digitaalisesti. Me autamme prosessien järjestämisessä niin, että siirtymä on mahdollisimman sujuva”, sanoo Noogan hallituksen puheenjohtaja Dan Liljeqvist.

Info:
Nooga Oy Ab on digitaalinen tilitoimisto, jolla on toimisto Pietarsaaressa. Noogan tavoite on auttaa yrityksiä pysymään paremmin perillä taloudestaan digitalisoimalla kirjanpidon ja palkanlaskennan sekä tarjoamalla yrittäjille lisäarvoa tuottavia raportteja. Nooga tarjoaa myös talousneuvonta-, budjetointi-, controller- ja talousstrategiapalveluita.

 

Lisätietoja:

Dan Liljeqvist, hallituksen puheenjohtaja
Puh. +358 50 5239 515

Monika Ahlskog, operatiivinen johtaja
monika.ahlskog@nooga.fi
Puh. +358 50 4147 120

 

Haluatko eroon mapeista ja kuiteista? Pyydä tarjous!

 

Palkkojen määrä kuukaudessa
Ostolaskujen määrä kuukaudessa
Myyntilaskujen määrä kuukaudessa
Kuittien määrä kuukaudessa