Bokföring, Ekonomiförvaltning, Kirjanpito, Lehdistötiedotteet, Nooga, Nooga Consulting, Nooga Systems, Taloushallinto

Nooga ostaa espoolaisyritys Tilivara Oy:n liiketoiminnan osana kasvustrategiaansa

01.11.2021

Nooga Oy Ab, joka perustettiin vuoden 2016 lopussa Pietarsaaressa, jatkaa panostamista kasvuun. Ostamalla Tilivara Oy:n kirjanpito- ja palkanlaskentatoiminnan Espoossa, Noogan asema pääkaupunkiseudulla vahvistuu. Noogalla on jo ennestään myös toimisto Helsingissä.

Tilivara Oy on sähköinen tilitoimisto, joka perustettiin vuonna 2014 Espoossa. Tilivara tarjoaa taloushallinto- ja talousohjauspalveluita ja yrityksellä on uskollinen asiakaskunta eri toimialoilta.

– Yritysten auttaminen yhdessä Noogan kanssa tuntuu erittäin innostavalta ja antoisalta, Reija Kyläkallio, Tilivaran TJ ja perustaja, sanoo. Reija Kyläkallio jatkaa aktiivisesti työskentelyä asiakkaiden kanssa.

– Tilivaran toiminnan osto on tärkeä osa kasvustrategiaamme, joka perustuu sekä orgaaniseen kasvuun, että yrityskauppoihin. Aikaisemmin tänä vuonna Nooga osti Dama Consultingin liiketoiminnan Närpiössä. Tilivaran liiketoiminnan osto on näin ollen toinen yrityskauppamme vuonna 2021, sanoo Noogan hallituksen puheenjohtaja Dan Liljeqvist.

– Nooga perustettiin 2016 ja siitä lähtien olemme määrätietoisesti tehneet töitä luodaksemme työpaikan, jossa kaikki viihtyvät. Nooga sijoittui toiseksi pienyritysten sarjassa, kun Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistiin keväällä. Asiakastyytyväisyys ja henkilöstön viihtyvyys ovat tärkeitä arvoja sekä Tilivaralle että Noogalle ja tältä osin yrityskulttuurimme kohtaavat toisensa, Noogan TJ Monika Ahlskog kertoo.

“Asiakastyytyväisyys ja henkilöstön viihtyvyys ovat tärkeitä arvoja sekä Tilivaralle että Noogalle ja tältä osin yrityskulttuurimme kohtaavat toisensa” Noogan TJ Monika Ahlskog.

Monika Ahlskog, TJ

Tilivaran liiketoiminnan siirtyminen tulee toteutumaan sujuvasti ja yrityskauppa ei aiheuta muutoksia asiakkaiden näkökulmasta. Tilivara työskentelee jo sähköisesti ja samoissa järjestelmissä kuin Nooga. Odotamme innolla, että saamme jatkaa matkaa yhdessä Tilivaran ja koko Nooga tiimin kanssa, tiivistää Monika Ahlskog.