Tilitoimisto Noogan takana on joukko yrittäjä, joilla on jokaisella yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä. Ajatus Noogan perustamisesta syntyi, kun emme löytäneet kirjanpitotoimistoa, joka olisi vastannut tarpeitamme yrittäjinä. Olemme jo pitkään etsineet tilitoimistoa, joka auttaisi yrityksiämme menestymään.

Halusimme tilitoimiston, jonka:

Kirjanpitäjä

auttaa yrittäjää saamaan kaiken tämän tarvitseman tiedon, on tarkka, ymmärtää yrittäjän businesta ja varmistaa, että tämä saa kaikki raportit ajoissa.

Palkanlaskija

auttaa yrittäjää henkilöstöasioissa, varmistaa, että palkat maksetaan oikein ja pitää lukua lomapäivistä ja huolehtii, että työehtosopimuksia noudatetaan.

Talousneuvoja

sparraa ja auttaa yrittäjää laatimaan realistisia budjetteja ja investointisuunnitelmia ja -laskelmia, seuraa jatkuvasti, miten yrityksellä menee ja tekee myös parannusehdotuksia.

Nykyaikainen kirjanpitojärjestelmä

helpottaa yrittäjän elämää ja tekee kuittien, ostolaskujen ja laskutuksen hallinnasta simppeliä. Se tarjoaa yrittäjälle myös jatkuvan pääsyn ajantasaisiin taseeseen, tulosraportteihin ja dokumentteihin puhelimella tai tietokoneella.

Lyhyesti sanottuna haluamme tilitoimiston, joka ymmärtää jokaisen yksittäisen yrittäjän jokapäiväiset haasteet ja sen, kuinka tärkeää on saada apua yrityksen taloudenpitoon.

Pyydä tarjous!
Haluaisitko modernisoida yrityksesi kirjanpidon?

Palkkojen määrä kuukaudessa
Ostolaskujen määrä kuukaudessa
Myyntilaskujen määrä kuukaudessa
Kuittien määrä kuukaudessa