Lehdistötiedotteet, Nooga Consulting

Nooga ottaa haltuunsa A-Zetan konsultointitoiminnan

12.12.2018

Lehdistötiedote
Pietarsaari, 12 joulukuuta 2018

Vuoden lopussa Nooga ottaa haltuunsa A-Zetan konsultointitoiminnan. Nooga tarjoaa tällä hetkellä digitaalisia kirjanpitopalveluita ja on äskettäin perustanut Nooga Systems tytäryhtiön, joka integroi yritysten käyttämiä järjestelmiä keskenään. Konsultointiyritys Nooga Consulting tulee olemaan Noogan kolmas osa strategisen konsultoinnin ja muutoksenhallinnan muodossa.

– Nooga on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja tämä on luonnollinen askel valitsemallamme startegisella kasvusuunnalla. Konsultointitoiminta on tärkeä osa kokonaisuutta kun pyritään kehittämään asiakkaiden kokonaisvaltaisempaa tukemista, sanoo Noogan hallituksen puheenjohtaja Stefan Kapténs.

Koska konsultointitoiminta siirtyy Noogaan, kasvaa sen henkilökunta kolmella uudella työntekijällä. Heistä yksi on A-Zetan perustaja Anders Finne, joka tulee työskentelemään Nooga Consultingin vanhempana konsulttina.

A-Zetalla ja Noogalla on osittain yhteinen omistuspohja, minkä vuoksi näiden kahden yrityksen yhteistyö on jo ennestään ollut erittäin tiivistä. Myös tästä syystä konsultointitoiminnan siirtyminen Noogalle tuntuu luonnolliselta kehitykseltä.

– Tällä tavoin vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin saada taloudenhallintaa, järjestelmien integrointia sekä konsultointipalveluja saman katon alta. A-Zetan motto on ollut auttaa asiakkaita menestymään ja tietysti pidämme tämän saman mentaliteetin myös Noogan konsultointipalveluissa, sanoo Anders Finne.

Muut A-Zetasta Noogan konsultointipalveluihin siirtyvät henkilöt ovat Katja Luomaranta ja Joel Anderssén. Yrityskauppojen myötä Nooga avaa uuden toimiston Vaasaan. A-Zeta perustettiin vuonna 2015 ja sen palveluihin kuuluu konsultoinnin lisäksi johtamisrekrytointi ja -arviointi. Kyseiset palvelut tulevat jatkossa olemaan yrityksen liiketoiminnan ydin.

– Nooga Consultingin ansiosta Nooga on nyt entistä kokonaisvaltaisempi yrityksille ja yrittäjille suunnattu tuki taloushallinnon, järjestelmien integroinnin sekä konsultoinnin osalta hyvin toimivassa palvelupaketissa, sanoo Stefan Kapténs.

 

Lisätietoja:

Stefan Kapténs
Hallituksen puheenjohtaja, Nooga Oy Ab
+358 44 449 40 24

Monika Ahlskog
Toimitusjohtaja, Nooga Oy Ab
+358 50 4147 120
monika.ahlskog@nooga.fi

Anders Finne
Senior Consultat, Nooga Oy Ab
+358 40 167 9061
anders.finne@a-zeta.com