Kirjanpito, Kirjanpito, Nooga, Taloushallinto, Taloushallinto

Loppuvuosi ilman kuukausimaksua uusille Netvisor-asiakkaille

06.09.2023

Onko taloushallintojärjestelmäsi ajan tasalla? Saatko tarvitsemaasi tukea päätöksentekoa varten? Onko sinulla useampi ohjelma käytössä taloushallinnon eri vaiheita varten ja sisältävätkö prosessit päällekkäisiä työvaiheita?

Siirry sähköiseen taloushallintoon ja huomaa reaaliaikaisen raportoinnin edut!

Netvisorissa voit myös tehdä kassavirtaennusteita ja talousarvioita. Netvisor on all-in-one ratkaisu ja myös nykyisten ohjelmien integrointi Netvisoriin on mahdollista. Netvisor on pilvipalvelu ja voit käyttää Netvisoria missä ja milloin tahansa.


Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille Netvisorin loppuvuodeksi ilman avaus- ja kuukausmaksua!

Etu kattaa:

  • Netvisor pakettien kuukausimaksu (Netvisor Light, Basic, Core, Professional tai Premium)
  • Palvelun avausmaksun
  • Palkanlaskentamoduulin kuukausimaksun
  • Matka- ja kululaskujen kuukausimaksun

Etu koskee vain uusia Netvisor-asiakkaita. Tapahtumamaksut veloitetaan toteuman ja hinnaston mukaisesti. Kampanja-aika 18.8-2023-31.12.2023. Vain kampanja-aikana avatut palvelu saavat edun. Alennus on voimassa 31.12.2023 saakka siitä hetkestä, kun Netvisor on otettu käyttöön.

Alennuksen päättyä asiakas siirtyy normaalin laskutuksen piiriin ja kuukausilaskutus alkaa voimassa olevan hinnaston mukaisesti ilman erillistä ilmoitusta.


Kiinnostaako tarjous tai heräsikö muita kysymyksiä?

Jätä tarjouspyyntö tai rekisteröidy Netvisor-asiakkaaksi verkossa.

Digitaalinen tilitoimisto Nooga

Nooga on moderni digitaalinen tilitoimisto joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Perustimme Noogan, koska emme kokeneet saavamme kirjanpitotoimistoilta sellaista palvelua, jota yrittäjä mielestämme ansaitsee.

Tavoitteenamme on muuttaa käsitystä kirjanpidosta välttämättömänä pahana. Haluamme tehdä kirjanpidosta pidetyn osan liiketoimintaa, joka tarjoaa mahdollisuuden pysyä aina hyvin perillä yrityksen taloudesta sekä siitä, miten yrityksellä menee nyt ja tulevina kuukausina.