Lehdistötiedotteet

Nooga Systems luo vuorovaikutusta asiakkaiden omien järjestelmien välille

19.11.2018

Lehdistötiedote
Pietarsaari, 19 marraskuuta 2018

 

Digitaalinen kirjanpitotoimisto Nooga Oy Ab laajentaa toimintaansa perustamalla tytäryhtiön, nimeltään Nooga Systems Oy Ab. Tytäryhtiön myötä Noogan uutena kumppanina aloittaa Thomas Fagerholm.

Yhä useammat yritykset valitsevat digitaalisen taloushallinnon. Jotta reaaliaikainen kirjanpidon valvonta olisi mahdollista, yritysten on hankittava taloushallintoon integroidut järjestelmät, joita käytetään kutakin omiin toimintoihinsa. Toimiessaan digitaalisen kirjanpidon markkinoilla kahden vuoden ajan, Nooga on huomannut kysyntää asiakkaiden keskuudessa ja vastaa nyt siihen perustamalla tytäryhtiö Nooga Systemsin.

– Olemme huomanneet, että asiakkailla on yleensä useita järjestelmiä, jotka eivät puhu keskenään. Me haluamme auttaa heitä löytämään oikeat ratkaisut operatiiviseen ja taloudelliseen raportointiin, sanoo Monika Ahlskog, Noogan Toimitusjohtaja.

Käytännössä kyseessä voi esimerkiksi olla yritys, joka on tullut digitalisoinnissa jo niin pitkälle, että sekä ostolaskut että laskutusprosessit suoritetaan sähköisesti. Paljon tapahtuu automaattisesti, mikä tekee sen, että useita välivaiheita on jo jäänyt pois. Seuraava askel tehokkaampaan liiketoimintaan on integroida digitaalinen kirjanpito-ohjelma yritysten inventaario-ohjelmien sekä muiden päivittäisessä työssä käytettävien sovellusten kanssa.

– Nooga Systems integroi ERP-järjestelmät ja operatiiviset sovellukset taloushallintojärjestelmään, jotta reaaliaikainen seuranta on mahdollista. Aloitamme kartoittamalla asiakkaan nykyisiä järjestelmiä, kehittämällä niitä ja rakentamalla järjestelmien väliset integroinnit, sanoo Thomas Fagerholm, jonka uusi työ on johtaa Nooga Systemsiä 1. Joulukuuta 2018 alkaen.

Thomas on aiemmin työskennellyt järjestelmäintegraatioiden ja sähköisten viestien parissa mm. BizTalk Serverin kanssa. Työn haasteisiin ei kuuluu keksiä pyörää uudelleen jokaiselle asiakkaalle.

– Jotta kaikkea ei tarvitse rakentaa kokonaan uudelleen joka kerta, on olemassa hyvin toimiva alusta (API), jota voidaan käyttää aina uudestaan ja uudestaan, sanoo Fagerholm.

Lisätietoja:

Monika Ahlskog
Toimitusjohtaja, Nooga Oy Ab
+ 358 50 4147 120
monika.ahlskog@nooga.fi

Thomas Fagerholm
Nooga Systems Oy Ab
+ 358 40 7750 605
thomas.fagerholm@nooga.fi