Onko strategian päivittäminen tai hallitustyöskentelyn kehittäminen ajankohtaista?

Tarjoamme veloituksetta asiantuntijan käyttöönne.

Vaihtoehto 1

Kehitysmatka alkaa keskustelulla, jossa kartoitamme nykytilanteenne, jotta strategiakokouksesta tai hallitustyöskentelyn kehittämistyöpajasta saadaan yrityksellenne räätälöity kokonaisuus. Kokouksessa tai työpajassa asiantuntijamme ohjaa keskustelua kysymyksin ja laatimamme materiaalin pohjalta. Lopputuloksena tarjoamme konkreettisen ja tiivistetyn strategiadokumentin tai hallituksen vuosikellon.

Vaihtoehto 2

Kutsu asiantuntija neuvonantajaksi teidän suunnitelmalla ja materiaalilla läpivietävään strategiakokoukseen tai hallitustyöskentelyn kehittämistyöpajaan. Aloituskeskustelussa asiantuntijamme perehtyy nykytilanteeseenne sekä laatimaanne suunnitelmaan ja materiaaliin.

Yhteystiedot

Otathan yhteyttä, niin sovitaan aloituskeskustelu. Veloituksettomia asiantuntijatapaamisia on rajoitetusti ja ne täytetään tarveperusteella.

timo-räsänen-noogaTimo Räsänen
Myyntipäällikkö
timo.rasanen@nooga.fi
puh. 0500 78 78 78

“Nooga on proaktiivinen ja kasvuasi vahvistava taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Päämäärämme on tukea suomalaista yrityskenttää yhteisten menestystarinoiden rakentamiseksi.”
Noogan TJ Monika Ahlskog.