Kirjanpito

Connectus voitti kolmen kuukauden kirjanpitopalvelut

26.08.2019

Olle Södö, sähköyhtiö Connectuksen osakas, sattui näkemään Facebookissa mainoksen Noogan markkinointitutkimukseen osallistumisesta ja päätti vastata kysymyksiin. Se oli hyvä päätös. Osallistujien kesken Nooga arpoi palkinnoksi kolmen kuukauden kirjanpitopalvelut, jonka arvo on 1500 euroa.

– Connectus on ollut asiakkaamme vuodenvaihteesta lähtien, joten on mukavaa antaa lahjakortti heille, Noogan toimitusjohtaja Monika Ahlskog sanoo luovutuksen yhteydessä.

Connectus on Pietarsaaressa toimiva yritys, joka tarjoaa sähköurakointia sekä sähköhuolto- ja asennuspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Yritys keskittyy toiminnassaan korkeaan laatuun ja pitämään antamansa lupaukset.

Olle Södö on yksi kolmesta osakkaasta. Yrityksellä on myös neljä työntekijää. Kirjanpito on ulkoistettu alusta lähtien ja vuodenvaihteesta alkaen Nooga on huolehtinut yrityksen luvuista.

– Halusimme saada paremman yleiskuvan yrityksen taloudesta ja Noogan avulla se on onnistunut. On paljon helpompaa tehdä päätöksiä tulevaisuuteen liittyen, kun ollaan selvillä kuinka tällä hetkellä menee, sanoo Olle Södö.

Connectus on ostanut samat kirjanpitopalvelut, jotka yritys on nyt voittanut kolmen kuukauden ajaksi.

– On todella mukavaa saada hyvää palvelua, eikä edes tarvitse maksaa siitä, sanoo Olle Södö.